Ervaringen van mijn cliënten

“Gwen is een ongelooflijk prettig mens en heeft mij geleerd om beter contact te maken met mijzelf; mijn wensen waren leidend in het traject op maat, terwijl ze juist ook handvatten gaf waar ik het zelf even niet wist. Communicatie verliep top en afspraken werden op professionele wijze vastgelegd. Ik heb de sessies met haar ervaren als zeer harmonieus en als veilige plek om al mijn hersenspinsels onder haar vakkundige begeleiding te kunnen uitstrooien.”

Steffie

“Brainspotting was voor mij nieuw. Gwen kon goed uitleggen wat het was en welke benefits je ervan kan hebben. Het was vooral doen en ervaren. Daar ben ik enorm dankbaar voor, want het heeft mij inzichten gegeven op diepere lagen. Met de coaching erbij ben ik uit een zware periode geklommen en voel ik mij nu lichter dan ooit.”

Rebecca

Brainspotting en spier
“De sessies met brainspotting waren een unieke en voedende ervaring die mijn oude trauma’s hebben losgeweekt en ontspannen. Ik vond het heerlijk om elke sessie eerst mijn actuele leed en gevoel te kunnen bespreken, om vervolgens vandaar uit door Gwen geleid te worden naar ontspanning van dat gevoel via een uur brainspotting. Ontspannen door enerzijds het nu met veel vriendelijkheid in plaats van zelfhaat toe te laten, anderzijds door het vervagen van de beklemming van het gevoel. Mijn oude mantra: ‘ik doe er niet toe’ is vervangen door ‘ik doe ertoe’. Dat lukte onder meer door de liefdevolle aanpak van Gwen en door haar notie dat dat geen mantra is maar een spier die ik kan trainen. Sinds ik die spier heb ontdekt:

  • leef ik lichter
  • accepteer ik de behoeften van anderen als iets van hen en niet meer als een heilige opdracht om daar meteen in mee te gaan.
  • vertrouw ik op mijn ’spierkracht’ in situaties die mij vroeger van mijn sokken zouden blazen
  • vertrouw ik op het levensproces van zowel mezelf als anderen
  • zijn mijn relaties eveneens lichter en voedender geworden

Kortom, een zeer verrijkende en genezende ervaring, die ik van ganser harte aanraad.”

Marlies

“Gwen’s patience, support, insights and truly personal approach have been invaluable in guiding me forwards. I thoroughly recommend her coaching services. You will not be disappointed.”

Paul

“Met Gwens begeleiding in de vorm van oefeningen in de sessies en homework, is het mij gelukt om bepaalde on(der)bewuste patronen in werk en relaties te onderkennen en te herkennen. Zodat ik nu – bewust – andere keuzes kan maken. 5 sterren voor Gwen!”

Jurriaan

“For the past year I have worked with Gwen on many aspects of my issues. The process has enriched my feelings and brought me in contact with my anxieties and longings. As a result of the therapy, I now feel much more hopeful for the future.”

Nils

“Ik ben blij met de therapie. Vanuit heftige burnout klachten er weer bovenop gekomen. We hebben stapje voor stapje oude trauma’s een plek gegeven die belemmerend en frustrerend zijn voor het dagelijks leven. Nu met nieuwe inzichten heb ik weer vertrouwen om vrij en ongeremd het leven in te gaan.”

Anna

“Hoe Gwen zichzelf omschrijft, is precies hoe ze te werk gaat: met veel aandacht, warmte en empathie. Ze komt snel tot de kern en laat eenieder in zijn/haar waarde.”

Fransesca