Over mij

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site.

Mijn naam is Gwen Langenberg, ik ben 47 jaar oud en moeder van een dochter van 21 jaar.
Op mijn 18e vertrok ik vanuit Limburg naar Amsterdam om aan de Hoge School van de Kunsten (AHK) de opleiding tot uitvoerend danseres te volgen. Een lang gekoesterde droom ging in vervulling; Met dans kon en kan ik mijn lijf laten spreken. Op dit moment ben ik nog steeds werkzaam in dit mooie en uitdagende vak.

Mijn andere passie is Yoga. Jarenlang verdiep ik mij al in de yogafilosofie, de secure en helende vorm van asana’s (houdingen), ademhalingstechnieken en meditatie/ mindfulness. Deze wijsheid en kennis breng ik ook met liefde over via yogalessen en workshops. De

Oosterse wetenschap heeft een grote invloed op mijn perceptie van het leven en die rijke opgedane ervaringen neem ik mee in mijn huidige praktijk.
Gezondheid, vitaliteit en veerkracht op fysiek en mentaal vlak zijn van grote waarde maar niet altijd vanzelfsprekend. Hoe kom je in beweging naar de fijnste, mooiste versie van jezelf? Om hierin mijn kennis uit te breiden voelde het kiezen voor mensgerichte opleidingen en uiteindelijk het openen van mijn praktijk als een natuurlijke stap.

Binnen mijn praktijk bundel ik al mijn kennis en ervaring. Elke keer weer vind ik het een fantastische uitdaging om met een uniek persoon, zoals jij, te achterhalen hoe jouw hulpvraag ontstaan is en wat jij nodig hebt om weer in beweging te komen. En die vraag verveelt nooit. Ik zie mijn werk dan ook als teamwork. Samen in verbinding op zoek.
Ik werk vanuit een holistisch perspectief met de verbinding tussen lichaam, gedachten, emoties en bewustzijn. Jouw vraag is steeds sturend in het proces. Samen gaan wij volop in beweging om je te laten groeien naar de allermooiste versie van jezelf.
WELKOM IN MIJN PRAKTIJK VOOR COACHING&BRAINSPOTTING.

Genoten Opleiding