Coaching

De laatste jaren zijn wij ons steeds bewuster van het feit dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
Deze verbinding, jouw Bodymind, is altijd uit op balans.

Jouw binnenwereld zoekt de balans als antwoord op veranderingen in jouw buitenwereld. Helaas ligt onze focus vaker op onze ‘buitenwereld’. Stress en klachten ontstaan wanneer je opgaat in dagelijkse bezigheden en meer gericht bent op wat anderen van je verwachten dan wat je zelf wilt of voelt. Zonder het te realiseren verwaarloos je jezelf en luister je niet meer naar jouw binnenwereld.

“Jouw brein is jouw lijf en jouw lijf is jouw brein“

Tijdens het coaching traject ga je in stappen op zoek naar bewustwording. Je gaat weer luisteren naar jouw binnenwereld. Alles wat jij mee of doormaakt in jouw leven wordt opgeslagen in jouw lichaam en brein. Jouw lichaam, brein en (onderbewuste) emoties zijn daardoor een informatienetwerk van onschatbare waarde. Een bron waaruit jij kan putten; Jouw Bodymind, de ingang voor een blijvende transformatie.

Ontdekkingssessie

Samen gaan wij op onderzoek uit naar jouw eigen persoonlijke weg van groei. Een ontdekkingssessie is bedoeld als een onderzoekend en ook inspirerend gesprek. Wij gaan jouw ‘binnenwereld’ verkennen. Het geeft je de mogelijkheid om uiting te geven aan jezelf en er wordt naar je geluisterd. Hier nemen wij de tijd voor. Na afloop van dit 1e gesprek kun jij al ervaren of dit voldoende voor jou was of dat je verder met mij zou willen gaan in een coaching traject.

Coaching traject

  • ontdekkingssessie en de klik tussen ons.
  • Je mag weer op zoek gaan naar jouw wensen en dromen.
  • Je maakt kennis met de kracht van de Bodymind awareness en hartcoherentie.
  • Wij gaan samen op zoek naar jouw saboteurs. Wat zijn jouw belemmerende factoren en overtuigingen?
  • Wij gaan op zoek naar onverwerkte emoties. Je gaat ze niet uit de weg, ze mogen er zijn.
  • JIJ! Wat maakt jou zo uniek. Wij gaan op zoek naar jouw kernwaardes, kracht en kwaliteiten.

Binnen dit traject bepaal jij de agenda. Je gaat verantwoordelijkheid nemen over jouw eigen vooruitgang en transformatie. Oude patronen en overtuigingen kunnen hardnekkig zijn en verandering hierin gaat vaak gepaard met weerstand. Maar je mag erop vertrouwen dat ik naast je sta en jou ten alle tijde zal bijstaan en aanmoedigen op jouw pad naar een betere, vrijere versie van jezelf.

Duur en locatie van een coachingstraject:

Een traject neemt om en nabij drie maanden in beslag. De begindatum wordt in onderling overleg vastgesteld. De sessies vinden één maal per twee weken plaats, indien gewenst kan dit ook eenmaal per week. De sessies vinden plaats in mijn praktijk of indien gewenst via Zoom.
In het traject staan jouw persoonlijke doelen centraal en wordt ik jouw personal coach. Tussen de sessies door ben ik altijd telefonisch (via Whatsapp) of per mail bereikbaar.

Tarieven
Contact